HIFU

Kostnadsfri konsultation för rådgivning, information och kostnadsförslag.
Avbokning ska ske senast 24 timmar före avtalad tid, ej avbokad konsultationstid debiteras med 500kr

Ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp.

För att få bort rynkor och få en slätare hy är det många som använder sig av botox och fillers. Dock så har dessa metoder begränsad effekt när det kommer till att få bukt med exempelvis hängande ögonbryn, kinder eller “sura mungipor”.

Många drar sig för att lägga sig under kniven i en traditionell plastikkirurgisk behandling. Dels måste man där genomgå narkos, läkningen tar lång tid och dessutom kan behandlingen ge ärr. Nu finns det, till mångas glädje, en mycket effektiv behandling för ansiktslyft utan kirurgi som snabbt och enkelt kan ge dig ett piggare och yngre utseende.

HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND

Vi arbetar med Du:Sonic som är en ny mer avancerad HIFU med bi-ultraljudsenhet.
Den är stabil, säker och effektiv speciellt för hudlyft med mindre smärta och snabb behandling. 

HIFU – Ett icke kirurgiskt ansiktslyft, behandlingsteknik som motverkar rynkor och ger en synlig uppstramning redan efter första behandlingen. Tekniken går ut på att HIFU värmer upp läderhuden och sätter igång hudens egen läkningsprocess och producerar då mer elsatin och kollagen. De fyra olika laserteknikerna har olika sätt att värma upp läderhuden. Resultatet av behandlingen kommer sedan att förbättras upp till sex månader efter behandlingstillfället.
HIFU riktas mot det djupa grundskiktet i huden – samma lager som behandlas i kosmetisk kirurgi. Behandlingen ersätter inte resultatet av en kirurgisk ansiktslyftning. Men det är ett bra alternativ speciellt för dig som inte är redo för kirurgi eller för dig som vill förlänga effekterna av ett tidigare kosmetisk kirurgiskt ingrepp.

Inga specifika efterbehandlingar – Behandlingen är okomplicerad och gör inte din hud känslig efter en genomförd behandling.
Inga avbrott i vardagen – du kan återuppta dina normala aktiviteter omedelbart efterbehandling.
Icke-invasiv, icke-kirurgisk, helt säker: FDA-godkänd, HIFU behandlingar har säkerställts för att vara säker och effektiv genom kliniska studier och över 200.000 patientbehandlingar världen över. Behandlingen uppnår mycket liknande resultat så som en ansiktslyftning och anses vara det bästa alternativet till invasiv kirurgi eller injektioner.

Lyftet sker naturligt – Genom att stimulera de djupa strukturella stöd-hudlagren, initieras en naturlig, regenerativ respons , stimulansen och tillväxten av nytt kollagen, som lyfter och stramar åt huden. Med endast en behandling uppnår du ett omedelbart ansiktslyft.

En rekommendation är att utföra 3 behandlingar med 1 månads mellanrum för ett mer långvarigt resultat.

Behandlings områden

– Skin Lifting & Tightening
– Rynkreducering
– Ögonbryn Lyft
– Hudföryngring & Kollagen Regeneration
– Förbättring av hudens elasticitet och spänst
– Fettreducering