Välkommen till

Dubois Skönhet & Laserklinik

Dubois Skönhet & Laserklinik grundades år 2015 i våra mysiga, rogivande lokaler som du hittar i Vällingby. Idag är vi 1 – 3 medarbetare som erbjuder en stor mängd med estetiska och avslappnande behandlingar.

Hos vår laser, hud- och spaterapeut kan du unna dig behandlingar som är vårdande för både kropp och själ. För mer resultatinriktade behandlingar erbjuder vi estetiska behandlingar såsom avancerade kemiska peelingar och injektionsbehandlingar. Vi jobbar förebyggande, underhållande och återskapande för hudstrukturen.

Vi arbetar med Skinbetter Science, Priori och Elemis spa produkter inom hudvård. Givetvis hjälper vi dig att hitta något som passar just dig. Vi har  även doftljus, rumsspray och diffuser i Kårby Organics som är ett svensktillverkat och ekologiskt livsstilsmärke som vill bidra till minskad stress och ökat välbefinnande varje dag, oavsett vad man behöver; energi, harmoni eller avkoppling så har vi produkten som passar alla.

Varje produkt är omsorgsfullt utvecklad med ekologiska ingredienser. Välkommen in och provdofta, du kommer garanterat att hitta din favorit.

Dubois Skönhet & Laserklinik är en skönhetsklinik för dig som vill uppnå dina drömmar. Hos oss får du professionell service med det senaste inom BB-Glow och microneedling med Dermapen4, hårborttagning med diodlaser, Cryo21 som erbjuder en uppsjö av behandlingar allt ifrån fettfrysning till lymfdränage, tandbelkning, diatermi, vaxning, brynplock samt färgning av bryn och fransar. Vi har koll på de senaste tekniken och kan ge dig bästa möjliga resultat för den som är mån om sig själv. Dessutom erbjuder vi dig fri konsultation och arbetar helhjärtat med att nå individuella resultat med våra kunder. Är diplomerade inom hud-laserteknik från två helt oberoende partners och innehar medlemsskap i laserförbundet.

Välkommen till oss på Mörsilsgatan 3 Vällingby, onlinebokning på www.duboislaser.se och det går även bra att ringa eller mejla så hjälper vi dig.

Du är i trygga händer – Mångårig erfarenhet

Dubois Skönhet & Laserklinik VD Amalia Dubois har lång erfarenhet inom laserbehandlingar och legitimerad hudterapeut.

Vi på Dubois Skönhet & Laserklinik är väl medvetna om att varje individ är unik och har olika förutsättningar, så du kan vara trygg i att dina behandlingar kommer anpassas just till dig. Tveka inte att komma in på en kostnadsfri konsultation, där vi med dina idéer och vår kreativitet kommer fram till det bästa för just dig.

Våra mål

Kunden ska alltid få ett professionellt bemötande och ett förstklassigt arbete på utförd tjänst. Helhetsupplevelsen ska vara av särklass.

Vår vision

Alla individer ska ha råd att hand om sin kropp oavsett ekonomiska tillhörigheter eller klasskillnader.

Vi är medlem i laserförbundet

Vill du boka en tid? Testa vårt nya bokningssystem!